Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer gelden voor de website https://online-gokken.net. Wie deze website bezoekt en de functies gebruikt, verklaart zich akkoord met de voorwaarden. Online-gokken.net is een onafhankelijke website, bedoeld voor spelers die meer willen weten over het online gokken.

Journalistiek

Wij bedrijven onafhankelijke journalistiek en verstrekken eerlijke informatie, maar bieden daarnaast entertainment. Het is daarbij nadrukkelijk niet ons doel om aan te zetten tot onverantwoord gokken of deel te nemen aan een kansspel. Wij besteden veel zorg aan de inhoud van Online-gokken.net en zoeken altijd betrouwbare bronnen. Toch kunnen wij de juistheid, volledigheid of geschiktheid van informatie voor welk gebruik dan ook niet garanderen. De verstrekte informatie kan bovendien periodiek, zonder aankondiging, worden gewijzigd. Online-gokken.net biedt zelf geen spellen aan, maar voor wie graag een gokje waagt, plaatsen wij links naar online casino’s.

Eigen risico

Online-gokken.net draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze site. Wie via een link op Online-gokken.net deelneemt aan een kansspel, doet dit op eigen kosten en op eigen risico. Wij zijn dus niet aansprakelijk voor geleden verliezen of schade. Dat geldt ook voor de gekozen spelstrategie. Wie gokt, is zelf verantwoordelijk. Online-gokken.net is niet verantwoordelijk voor om het even welk initiatief op basis van de verstrekte informatie op deze site. Wij kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade door het gebruik van onze website.

Online-gokken.net kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, fouten of onderbrekingen in de elektronische publicatie. Wie gaat gokken, dient de regels in acht te nemen. De wetgeving verschilt per land of staat en in sommige landen is online gokken helemaal niet toegestaan. Informeer daarom altijd voordat u gaat gokken naar de geldende wet- en regelgeving op de locatie waar u zich bevindt. Online-gokken.net richt zich op het legale gokken; illegale praktijken wijzen wij pertinent af. Van onze partners verwachten wij hetzelfde. Echter, wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor problemen die zich voordoen tussen een online gokbedrijf en u, de speler, nadat u bent gaan gokken via een link op onze site.